מתכון של פחזניות אווריריות ופריכות במילוי קרם וניל ענני ומפנק.
לא צריך שף או קונדיטור כדי להכין פחזניות קלות וקלילות כאלה.


פחזניות מרשימות שתמיד מצליחות
הגיע הזמן לשכוח מהתירוצים ולרוץ להכין!
ציוד
- כוס חד פעמית לשתייה חמה
- תבנית אפייה בינונית
מרכיבים
לבצק:
- 1 כוס חלב 3%
- 1 כף סוכר
- ½ כפית מלח
- 1 כוס קמח
- 1 חבילה חמאה 100 גרם
- 3 ביצים L
לקרם:
- 1 חבילה אינסטנט פודינג ניל 80 גרם
- ¾ כוס חלב
- 1 חבילה קצפת מתוקה 38% 250 מ"ל
- 2 שקיות של סוכר וניל 20 גרם
שלבי הכנה
- נשים את כל החומרים של הבצק (בלי הקמח) בסיר על האש ותוך כדי ערבוב נביא לרתיחה.
- לאחר מכן זאת נוריד מהאש – ונוסיף כוס קמח תוך כדי ערבוב.
- נערבב במיקסר 2 דקות כדי להוציא את האדים.
- נוסיף 3 ביצים בגודל L אחת אחרי השנייה (לא ביחד) תוך כדי ערבוב.
- נזלף את הבצק על התבנית, בגודל בערך כמו סלוטייפ.
- נכניס לתנור שחומם מראש, ב-180 מעלות ל-30 דקות.
- אחרי זאת לא נפתח את הדלת עד הסוף, אלא נעשה פתח קטן לעוד כ – 10 דקות וניתן לפחזניות להצטנן.
לקרם:
- נערבב הכל ביחד במיקסר,
- נמלא את הפחזניות עם ראש זילוף קונוס תוך כדי סיבוב.
- נקשט בשוקולד או אבקת סוכר.

מקור: Regina Bardman
לא ציינתם במתכון ביצים
היי ליטל,
תודה רבה ששמת לב, תיקנו את המתכון 🙂