קבלו מתכון של עראיס – פיתה חצויה ממולאת בבשר טלה טחון, פטרוזיליה ותבלינים. ארוחת משביעה ומפנקת!
מתכון מושלם ומהיר כשרוצים לוודא שהמשפחה תאכל ארוחה מזינה ואין הרבה זמן להכנות.
מתכון עראיס עסיסי קל להכנה
קבלו מתכון של עראיס – פיתה חצויה ממולאת בבשר טלה טחון, פטרוזיליה ותבלינים.
ציוד
- מחבת
מרכיבים
- 1 קילו בשר טחון עם שומן כבש
- 2 בצלים
- 1 חופן כוסברה
לתיבול:
- מלח קורט
- פלפל שחור לפי הטעם
- כמון לפי הטעם
- פפריקה אדומה לפי הטעם
- בהרט לפי הטעם
- שמן זית לפי הטעם
שלבי הכנה
- נקצוץ 2 בצלים וחופן כוסברה.
- נתבל את הבשר במלח, פלפל שחור, כמון, פפריקה אדומה, מעט בהרט ושמן לפי העין.
- נערבב טוב מניחים בצד למשך חצי שעה.
- נחצה פיתות לחצי ונכניס כמות נכבדת של הבשר.
- נניח על מחבת פסים עם מעט שמן זית.
- נתחיל עם הצד הפתוח של הבשר כדי שייסגר ואחרי זה מכל צד.
- נכניס לתנור על טורבו למשך 7 דקות על 180 מעלות.
מקור: Hofit Ben Shushan
להשאיר תגובה