קבלו מתכון להכנת עראיס על האש ממולאות בבשר טחון.
עראיס עסיסי, ומתובל היטב, שצורבים על מנגל לקבלת קריספיות.
עראיס מתכון על האש
עסיסיות עם קריספיות משגעת
ציוד
- מנגל
מרכיבים
- פיתות
- בשר שפונדרה וצלעות מספר 2
- סודה קרה
- מלח פלפל שחור
- בהרט
- קצת אגוז מוסקט
- 1 בצל
- 1 צרור פטרוזיליה קצוצה
שלבי הכנה
- לערבב את כל החומרים (חוץ מהפיתות) עם הבשר היטב עד שמקבלים תערובת אחידה.
- לכסות בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך חצי שעה לקירור.
- לחצות את הפיתות וממלאים מתערובת הבשר בנדיבות. אפשר גם לחצות לרבעים.
- למרוח בשמן זית מכל הכיוונים ולמנגל וצולים עד הזהבה.
מקור: עראיס מתכון על האש – איתי מלכה
היי אפשר להכין את זה על הפלאנצ'ה? אין לי מנגל.
היי יפית,
כמובן, ייצא מושלם 🙂
מעניין אם אפשר להכין בנינגה גיל ?
היי דב,
כמובן שאפשר, בהצלחה!