עוגת תפוזים וקוקוס טעימה, אוורירית ומרעננת להגשה באמצע היום או בשבת בבוקר לצד הקפה!
מתכון ממש קליל, ללא הפרדת ביצים ותקבלו עוגת תפוזים עם קוקוס בחושה, מרעננת וטעימה שתוכלו להגיש שאף אחד לא יוכל לסרב!
מתכון עוגת תפוזים וקוקוס מושלמת
ציוד
- תבנית עגולה 24 או 2 אינגליש קייק
- מידה: כוס חד פעמי חם
מרכיבים
- 4 ביצים
- 1 חבילת אינסטנט פודינג וניל
- ½ כוס קוקוס
- ½1 כוס קמח תופח
- 1 כוס כוס שמן
- ¾ כוס סוכר
- 1 כוס מיץ תפוזים סחוט
סירופ:
- ½ כוס סוכר
- ½ כוס מים
- 1 כפית דבש
שלבי הכנה
- נקציף ביצים וסוכר להוסיף הכל.
- נאפה על 170 מעלות כ-40 דקות (כל תנור שונה, יש לבדוק את העוגה עם קיסם).
- בינתיים נחמם חצי כוס סוכר עם חצי כוס מים.
- נרתיח, להנמיך ולהוסיף כפית דבש.
- נשפוך על העוגה בעודה חמה.
מקור: רונית פרץ , מאיה בוטראשווילי
להשאיר תגובה