מתכון של עוגת שוקולד פסק זמן הכי קלה וטעימה שיש!
עוגת שוקולד, עוגת פסק זמן, עסיסית בהכנה קלה ומהירה.


מתכון עוגת שוקולד פסק זמן
עוגה בדיוק לרגעים שרוצים פסק זמן.
ציוד
- תבנית 24 עגולה
- כוס מדידה אוניברסלית
מרכיבים
- ½2 כוסות קמח
- ½1 כוס סוכר
- 2 כפות קקאו
- 1 כוס שוקולית
- 1 שקית אבקת אפיה 10 גרם
- 1 שקית סוכר וניל 10 גרם
- 1 כפית אבקת סודה לשתייה
- 3 ביצים
- 2 כוסות מים חמימים
- 1 כוס שמן
- 1 צנצנת ממרח פסק זמן
שלבי הכנה
- את היבשים נערבב יחד, נוסיף את הרטובים.
- נערבב היטב שלא יהיו גושים (מתכון של המון שנים יוצאת ליגה).
- נאפה בתנור על 170 מעלות בערך 40 דקות וחשוב לבדוק לפני שהיא מוכנה.
- ניקח צנצנת של ממרח פסק זמן, כשהעוגה מתקררת נחתוך אותה באמצע נמרח מהפסק זמן נחזיר את החלק העליון.
- נשים בערך 5 כפות לשים בכוס לחמם במקרו כמה שניות.
- נשפוך על העוגה גם מסביב נקשט במה שאוהבים.

מקור: רויטל בן חמו
בלי שמן?
היי,
תודה ששמת לב שחסר שמן, יש כוס אחת במתכון.
בהצלחה 🙂
מה עם שמן ? תודה
היי איריס,
תודה ששמת לב, יש כוס אחת של שמן במתכון.
בהצלחה 🙂
כוס וחצי סוכר??? זה מוגזם לחלוטין.
להערכתי לא יותר מ¾ כוס.
הממרח עצמו מתוק מאוד מן הסתם.
מים? זו עוגה או מוצר מסחרי ללא טעם וריח?