קבלו מתכון להכנת עוגת שוקולד עם תפוחים.
עוגה נוסטלגית וטעימה במיוחד בהכנה קלה.

מתכון עוגת שוקולד עם תפוחים
עוגה מעולה וטעימה בהכנה קלה
ציוד
- תבנית עגולה (21 עד 24 ס"מ)
מרכיבים
- 200 גרם שוקולד מריר 2 חפיסות
- 250 גרם גבינת שמנת 1 חבילה
- 4 ביצים
- 2 כפות אבקת סוכר
- 2 כפות קמח
- 1 שקית סוכר וניל 10 גרם
לציפוי:
- 2-3 תפוחים
- אבקת סוכר או סוכר רגיל
שלבי הכנה
- נמיס את השוקולד בשיטת בן-מארי.
- נוסיף גבינת שמנת לקערה ונערבב היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
- נוסיף את הביצים, ביצה אחת בכל פעם נערבב היטב ונחזור על זה עבור כל ביצה.
- נוסיף לקערה את הקמח, וניל, אבקת סוכר ונערבב עד שהתערובת אחידה וחלקה.
- נעביר את התערובת לתבנית עגולה (21 עד 24 ס"מ) שמרופדת בנייר אפייה.
- נוסיף את חתיכות התפוחים לתבנית מעל העוגה.
- נאפה בתנור במשך 35 דקות ב- 180 מעלות.

מקור: pacikanin_mutfagi
להשאיר תגובה