הצטרפו אלינו! חוברת מתכונים בחינם עם 100 המתכונים המובילים שלנו.

מתכון עוגת קרמבו פרווה קלה ללא אפייה!

מתכון עוגת קרמבו

קבלו מתכון של עוגת קרמבו פרווה בלי אפייה בכלל.

עם תחתית פריכה ושכבה נדיבה של קרם קטיפתי ועשיר וציפוי שוקולדי.

מתכון עוגת קרמבו

מתכון עוגת קרמבו פרווה קלה ללא אפייה!

הדפסה
בשכבה נדיבה של קרם וציפוי שוקולדי
של: אריאלה יהודה

ציוד

  • כוס מדידה אוניברסלית
  • מיקסר
  • תבנית רחבה בינונית

מרכיבים

  • 3 קצפת צמחית 750 מ"ל
  • 2 חבילות שוקולד פרווה 60 אחוז מוצקי קקאו 200 גרם
  • 10 ביסקוויטים רכים חפשו בשופרסל כאלה במרקם רך יותר, הכמות אולי יותר, תלוי בגודל התבנית
  • 2 חפיסות פודינג וניל 160 גרם

שלבי הכנה

  • בתבנית רחבה בינונית (מלבנית או מרובעת) מכינים תחתית ביסקוויטים – אם קניתם במרקם רך לא צריך לטבול בכלום.
  • נקציף 2 וחצי קצפת צמחית במיקסר ונוסיף את הפודינג בהדרגה עד לקבלת קרם קצפת יציב
  • נעביר את הקרם אל התבנית, ניישר יפה ולאחר מכן נמיס בבאן מארי (סיר עם מים חמים שעליו שמים קערת זכוכית ) את השוקולד עם השמנת שנותרה.
  • נשפוך את השוקולד המומס אל תבנית העוגה ואז מזיזים אותה לצדדים כדי שהשוקולד יימרח בצורה אחידה על העוגה.
  • נעביר למקרר להתייצבות לפחות 3-4 שעות לפני ההגשה.

הערות וטיפים

אפשר להמיר לשמנת מתוקה אך כמובן שהעוגה תהיה חלבית ואז גם אפשר להכין את הציפוי משוקולד חלב
מתכון עוגת קרמבו
צילום: אריאלה יהודה

מקור: עוגת קרמבו מתכון – אריאלה יהודה