הצטרפו אלינו! חוברת מתכונים בחינם עם 100 המתכונים המובילים שלנו.

מתכון עוגיות שקדים ללא גלוטן

מתכון עוגיות שקדים

מתכון להכנת סהרוני שקדים – עוגיות שקדים.

עוגיות ללא גלוטן  פשוט נמסים בפה – מושלמות ליד הקפה.

מתכון עוגיות שקדים

מתכון עוגיות שקדים ללא גלוטן

הדפסה
מושלמות טעימות רכות ונימוחות
של: מלי מאירוב

ציוד

  • תבנית אפייה בינונית
  • כוס מדידה אוניברסלית

מרכיבים

  • 130 גרם חמאה רכה או מחמאה או נטורינה על בסיס שמן קוקוס
  • ½ כוס אבקת סוכר
  • 1 כוס שקדים טחונים
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • גרידת לימון מלימון אחד או תפוז
  • כוס קמח ללא גלוטן

שלבי הכנה

  • נחמם תנור ל 180 מעלות.
  • לערבב בקערה את החמאה או מחמאה או נטורינה על בסיס שמן קוקוס – עם אבקת הסוכר עד למשחה. (ידנית או במיקסר עם וו גיטרה).
  • להוסיף את השקדים הטחונים + אבקת אפיה +גרידת לימון או תפוז + קמח ללא גלוטן.
  • לעבד רק עד שנהיה בצק אחיד.
  • לקחת חתיכה מהבצק גודל עגבניית שרי ולגלגל לכדור נעשה נחש ואז סהרון או להשאיר ככדור.
  • לאפות בתנור עד שמזהיב בקצוות ונשאר לבן – בערך 12 דקות.
  • להוציא נצנן ונפדר עם אבקת סוכר.
מתכון עוגיות שקדים
צילום: מלי מאירוב

מקור: מלי מאירוב 

לעוד מתכונים מוזמנים לעקוב גם בדף “המתכונים של מלי מאירוב” | בקבוצתה “לאפות ולבשל עם מלי מאירוב