הצטרפו אלינו! חוברת מתכונים בחינם עם 100 המתכונים המובילים שלנו.

עוגיות שקדים נמסות בפה קלות (ללא קמח)

עוגיות אגוזי לוז

נשנוש מפנק ליד הקפה – תכירו את הע‎וגיות המושלמות לפתוח בוקר!

קבלו מתכון לעוגיות שקדים נמסות בפה עם אגוזי לוז. סהרונים מהממים, עם מרקם חלומי והכל בלי קמח לבן בכלל!

עוגיות שקדים קלילות ופשוטות להכנה שתמיד מרשימות. מתכון שכדאי לשמור כי בקרוב תתחילו להכין בקבוע!

עוגיות אגוזי לוז

עוגיות שקדים נמסות בפה עם אגוזי לוז

הדפסה
מתכון פשוט לעוגיות אגוזי לוזי ושקדים ממכרות
של: צביה אורן

מרכיבים

  • 2 כוסות קמח שקדים
  • 100 גרם חמאה טמפרטורת חדר
  • ½ כוס אבקת סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל
  • קורט מלח
  • 70 גרם אגוזי לוז טחונים דק דק ללא הקליפה

לציפוי:

  • אבקת סוכר

שלבי הכנה

  • מעבדים בקערת מיקסר עם וו גיטרה את כל המרכיבים לבצק עד שמתקבל בצק אחיד.
  • מחלקים את הבצק לכדורים ויוצרים צורת גליל באורך 5 ס”מ.
  • את הגליל מעקמים בעדינות לקבלת צורת ירח. אפשר גם לייצר חצי ירח באמצעות כוס – פורסים את הגליל עם הדופן של הכוס. וככה ממשיכים באותה דרך עם שאר כדורי הבצק.
  • מרפדים את התבנית בנייר אפייה ונסדר את העוגיות.
  • מכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש על 160 מעלות עד להזהבה
  • לאחר אפייה, נוציא ונצנן ואז נפזר מעל לעוגות אבקת סוכר.
עוגיות אגוזי לוז
צילום: צביה אורן


מקור: עוגיות שקדים נמסות בפה עם אגוזי לוז – צביה אורן