הצטרפו אלינו! חוברת מתכונים בחינם עם 100 המתכונים המובילים שלנו.

מתכון סינרול שבלולי קינמון

מתכון סינרול שבלולי קינמון

קבלו מתכון מעולה להכנת סינרול שבלולי קינמון רכים וכל כך טעימים.

סינרול שבלולי קינמון טעימים במיוחד בהכנה קלה.

מתכון סינרול שבלולי קינמון
צילום: נאוה מלכה
מתכון סינרול שבלולי קינמון

סינרול שבלולי קינמון

הדפסה
מתכון נוסטלגי בהכנה קלה
של: נאוה מלכה

ציוד

  • תבנית אפייה בינונית

מרכיבים

  • 500 גרם קמח
  • 1 כף שמרים יבשים
  • 1 חבילה פודינג איסטנט וניל 80 גרם
  • 2 כפות סוכר
  • 1 שקית אבקת אפיה 10 גרם
  • 1 ביצה
  • 100 גרם חמאה רכה 1 חבילה
  • 1 כוס חלב פושר
  • גרידת לימון
  • ½ כפית מלח

לסירופ:

  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס מים
  • מיץ מחצי לימון

למילוי:

  • 1 כוס סוכר חום
  • 1 כף גדושה קינמון
  • 100 גרם חמאה מומסת 1 חבילה

שלבי הכנה

  • נלוש את כל חומרי הבצק על מהירות נמוכה את המלח להוסיף אחרי שמתגבש לבצק.
  • נגביר מהירות וללוש 10 דקות הבצק יוצא רך מאוד ודביק וזה בסדר.
  • נכין כדור מהבצק ולשמן אותו לכסות בניילון.
  • מאחר והבצק מאוד דביק רצוי להניח לילה שלם במקרר.
  • נוציא לשיש לתת מנוחה של 20 דקות .
  • נוציא למשטח מעט מקומח לחלק לשניים.
  • נרדד למלבן לא דק.
  • למרוח חמאה רכה מאוד(אני מרככת קצת במיקרו).
  • נערבב סוכר חום עם קנמון ולפזר על כל המלבן.
  • נגלגל לרולדה.
  • להקפיא במקרר לפחות 20 דקות.
  • נחתוך לחתיכות גדולות.
  • את הקצוות של הבצק לדחוף מתחת כי באפיה זה עלול להפתח.
  • לכסות עם נילון התפחה עד הכפלת הנפח זה.
  • תנור שחומם מראש עד הזהבה זה בערך 15 דקות עד 20 דקות.
  • כשהעוגות חמות להבריש בסירופ קר.
מתכון סינרול שבלולי קינמון
צילום: נאוה מלכה

מקור: נאוה מלכה