קבלו מתכון מעולה להכנת סינרול שבלולי קינמון רכים וכל כך טעימים.
סינרול שבלולי קינמון טעימים במיוחד בהכנה קלה.
סינרול שבלולי קינמון
מתכון נוסטלגי בהכנה קלה
ציוד
- תבנית אפייה בינונית
מרכיבים
- 500 גרם קמח
- 1 כף שמרים יבשים
- 1 חבילה פודינג איסטנט וניל 80 גרם
- 2 כפות סוכר
- 1 שקית אבקת אפיה 10 גרם
- 1 ביצה
- 100 גרם חמאה רכה 1 חבילה
- 1 כוס חלב פושר
- גרידת לימון
- ½ כפית מלח
לסירופ:
- 1 כוס סוכר
- 1 כוס מים
- מיץ מחצי לימון
למילוי:
- 1 כוס סוכר חום
- 1 כף גדושה קינמון
- 100 גרם חמאה מומסת 1 חבילה
שלבי הכנה
- נלוש את כל חומרי הבצק על מהירות נמוכה את המלח להוסיף אחרי שמתגבש לבצק.
- נגביר מהירות וללוש 10 דקות הבצק יוצא רך מאוד ודביק וזה בסדר.
- נכין כדור מהבצק ולשמן אותו לכסות בניילון.
- מאחר והבצק מאוד דביק רצוי להניח לילה שלם במקרר.
- נוציא לשיש לתת מנוחה של 20 דקות .
- נוציא למשטח מעט מקומח לחלק לשניים.
- נרדד למלבן לא דק.
- למרוח חמאה רכה מאוד(אני מרככת קצת במיקרו).
- נערבב סוכר חום עם קנמון ולפזר על כל המלבן.
- נגלגל לרולדה.
- להקפיא במקרר לפחות 20 דקות.
- נחתוך לחתיכות גדולות.
- את הקצוות של הבצק לדחוף מתחת כי באפיה זה עלול להפתח.
- לכסות עם נילון התפחה עד הכפלת הנפח זה.
- תנור שחומם מראש עד הזהבה זה בערך 15 דקות עד 20 דקות.
- כשהעוגות חמות להבריש בסירופ קר.
מקור: נאוה מלכה
להשאיר תגובה