קבלו מתכון של סושי שוקולד שמכינים כשרוצים לפנק!
מכינים במהירות מטורפת ובקלות, שלא צורך באפייה.
מתכון סושי שוקולד בטעמים
קינוח סושי עם מראה מרשים במיוחד!
ציוד
- כוס מדידה אוניברסלית
- סיר
מרכיבים
- ½1 חבילות פתי בר 300
- ½ כוס קקאו
- ¼1 כוס חלב
- ½ כוס סוכר
- 1 חבילה שוקולד מריר 100 גרם
- מחמאה 50 גרם
- 1 כפית רום
החומרים לקוקוס:
- 1 שקית אבקת סוכר 100 גרם
- 1 חבילה מחמאה 200 גרם
- 2 כוסות קוקוס
- 4 כפות חלב
לגנאש אופציונלי:
- 50 גרם שמנת מתוקה
- 100 גרם שוקולד מריר
שלבי הכנה
- לשים בסיר קקאו, חלב, שוקולד מריר, מחמאה, ולהמיס על אש בינונית תוך כדי ערבוב.
- להוריד מהאש ולהוסיף כפית רום ולשפוך אותה על הביסקוויטים שפוררנו, לערבב, ולתת לזה להתקרר מעט.
- לקחת נייר אפייה, להרטיב אותו ולהניח על השיש.
- לשים את התערובת על הנייר ומעל עוד נייר אפייה משומן.
- לשטח עם מערוך לריבוע ענק.
- אפשר גם לעשות 2 רולדות על אותו אופן פשוט לחלק את התערובת לשתיים.
- לאחר מכן לוקחים קערית ולשים בתוכה את הקוקוס, ה100 גרם אבקת הסוכר, וה200 גרם המחמאה המומסת והחלב.
- לערבב ונמרח על תערובת הביסקוויטים עם ידיים רטובות.
- לגלגל לרולדה ולהכניס למקפיא לשעה ואז לפרוס לפרוסות ונהנים.
- להכנת הגנאש – אופציונלי:
- 50 גרם שמנת מתוקה. 100 גרם שוקולד מריר, לערבב על הגז עד לסמיכות.
מקור: סושי שוקולד מתכון מאת אורטל עמרם
להשאיר תגובה