מנה נפלאה של סושי מלפפונים, פלפלים קלויים וגבינות!
מנת פינגר פוד מנצחת ויפהפה לאירוח חלבי חגיגי, נשנוש צמחוני קליל ובריא.
סושי מלפפונים, פלפלים קלויים וגבינות
רול יפהפה ועשיר בטעם נפלא
מרכיבים
- 2 מלפפונים ישרים וארוכים פרוסים דק בעזרת קולפן
- 2 פלפלים גדולים קלויים בשני צבעים שונים אדום, צהוב, ירוק
- ½ קובייה גבינה בולגרית
- 100 גרם גבינה צהובה מגורדת
- 80 גרם גבינת פילדלפיה שום ועשבי תיבול במידה ואין, ניתן להשתמש בפילדלפיה רגילה או כל גבינת שמנת ולהוסיף עשבי תיבול לפי טעמכם
- מעט צ׳ילי גרוס
- עשבי תיבול יבשים בסגנון פרובנס
- פלפל שחור
- מלח הימלאיה גס
שלבי הכנה
- לפרוס את המלפפונים דק בעזרת קולפן.
- לסדר אותם על נייר אפיה כמו רעפים.
- להניח מעל ובאמצע את הפלפלים הקלויים.
- לערבב את הגבינות ומניחים במרכז הפלפלים כפי שניתן לראות בתמונות.
- לגלגל בעזרת נייר האפיה, פורסים לסושי בעזרת סכין מסור.
- לבזוק מעל מעט צ׳ילי גרוס, עשבי תיבול יבשים בסגנון פרובנס, פלפל שחור, ומלח הימלאיה גס.
מקור: ליאת דוד
לעוד מתכונים מוזמנים לעקוב גם לפייסבוק
להשאיר תגובה