מתכון של סופלה שוקולד פרווה קלאסי מושלם לכל עת!
קבלו סופלה שוקולד עשיר ומפנק שכל ביס ממנו הנאה צרופה!


מתכון סופלה שוקולד פרווה ב-5 דקות
5 דקות הכנה + 12 דקות אפיה לסופלה שוקולד
ציוד
- מנג'טים
- כוס חד פעמית לשתייה קרה
מרכיבים
- 4 ביצים
- 1 כוס סוכר
- 2 חפיסות שוקולד מריר 200 גרם
- ½ כוס שמן
- ⅔ כוס קמח
- קוביות שוקולד מריר לפי מספר המנג'טים
שלבי הכנה
- להקציף ארבע ביצים שלמות ולהוסיף כוס סוכר עד שנקבל קצף תפוח ובהיר.
- במיקרוגל לחמם 200 גרם שוקולד מריר עם חצי כוס שמן.
- להמתין שהשוקולד יתקרר מעט ולערבב עם הביצים.
- להוסיף שני שליש כוס קמח.
- למזוג למנג'טים ונוסיף קוביית שוקולד מריר באמצע.
- להכניס לתנור 180° בערך עשר דקות. צריך שהמסביב יהיה אפוי והבפנים נוזלי.
הערות וטיפים
מומלץ לחמם לפני הגשה על פלטה עד שהשוקולד במרכז נמס.

שלום
ראשית תודה עבור המתכונים.
בסופלה שוקולד כמה קמח צריך? במקום אחד כתוב 1/3, במקום נוסף כתוב 2/3, מהי הכמות הנכונה?
היי רינה,
תודה רבה ששמת לב – הכמות היא 2/3 כוס קמח.
בהצלחה!
על כמה מנג'טים מדובר? מהי הכמות- לאיזה גודל תבנית, חמשל?
היי ציפי,
12 מנג'טים.
בהצלחה!