קבלו מתכון להכנת מוסקה הכי טעימה.
מוסקה שתמיד יוצאה גבוהה עם בשר טחון ושכבת פירה.


מתכון מוסקה הכי טעימה בעולם
גבוהה ועשירה בהמון בשר טחון
ציוד
- תבנית אפייה בינונית
מרכיבים
- ½ קילו בשר טחון
- 1 בצל בינוני
- 2 תפוחי אדמה
- 1 כוסברה קצוצה
- 1 קמצוץ עלי מרווה
- 2 שיני שום
- 2 חצילים מאורכים
- 2 כפות שמן זית
- מלח ופלפל לפי הטעם
- 1 כפית אריסה מתוקה
- שומשום
- 1 ביצה
שלבי הכנה
- לחתוך חצילים לפרוסות בעובי בינוני, ובעזרת מברשת מושחים אותם בשמן זית.
- להכניס לתנור להשחמה קלה.
- להרתיח במים תפוחי האדמה עד לכדי פירה.
- להוסיף לפירה כפית אריסה, כוסברה קצוצה, ולתבל.
- לטגן 2 כפות שמן זית, המרווה, השום, הבצל קצוץ, הבשר טחון, ופלפל שחור עם המלח.
- לטגן עד שהבשר עשוי טוב.
להכנת המוסקה:
- להניח את החצילים כמו עלי כותרת, ואז שכבה אחת של פירה, ואז שכבה של הבשר, ואז נסגור עם שכבה של פירה.
- לאסוף עלה אחר עלה ולהצמיד עד לסגירה.
- למרוח חלמון של ביצה ולפזר שומשום.
- להכניס לתנור בחום של 160-180מעלות למשך 45 דקות.
- רצוי לסחוט לימון ולפזר.

מקור: מתכון מוסקה הכי טעימה בעולם – ורד ולר
להשאיר תגובה