מתכון מעולה להכנת מאפינס תרד וגבינות טעימים במיוחד.
מאפה, קל, מהיר ובריא. 10 דקות ולתנור – ויש לכם מנה ראשונה מושלמת.
מאפינס תרד וגבינות
מתכון נוסטלגי בהכנה קלה
מרכיבים
- ½ קילו תרד
- 3 ביצים
- 6 בצלים ירוקים קצוצים דק
- 150 גרם גבינה בולגרית
- 100 גרם קשקבל גבינה צהובה
- 3 כפות קמח מצה
- פלפל שחור
שלבי הכנה
- נחמם תנור ל 180 מעלות.
- מנקים ושוטפים חצי קילו תרד, ומאדים דקה על הגז וקוצצים.
- להוסיף את שאר המצרכים ומערבבים.
- בתבנית שקיעה מתאימה מרססים שמן וממלאים מהתערובת.
- מכניסים לתנור ואופים עד לקבלת צבע זהוב.
מקור: דורית אלישע
להשאיר תגובה