הצטרפו אלינו! חוברת מתכונים בחינם עם 100 המתכונים המובילים שלנו.

מתכון לתפוחי אדמה בתנור במרקם מטריף!

תפוחי אדמה בתנור

תפוחי אדמה בתנור בתיבול משגע, מרקם מטריף וטעם ממכר, שקשה להפסיק לנשנש! מתכון קל ומהיר ביותר, שלא דורש מאמץ ותקבלו את התוספת הכי טעימה שיש! תפוחי אדמה במרקם קריספי מבחוץ ורך מבפנים והוא מושלם גם כנשנוש!

תפוחי אדמה בתנור

תפוחי אדמה בתנור

הדפסה
מתכון קל לתפוחי אדמה בתנור, שיוצאים מושלמים וממכרים
של: שושנה ברוך

ציוד

  • תבנית אפייה בינונית

מרכיבים

  • 10 תפוחי אדמה חצויים לחצאים ולא מקולפים

לתיבול:

  • 1 כוס שמן זית
  • 1 כפית מלח גס
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 כף שום כתוש
  • 2 כפיות אבקת מרק בצל

שלבי הכנה

  • מכניסים לבלנדר את רכיבי התיבול ומערבבים לאחידות החומרים.
  • מורחים מעל כל חתיכת תפוחי אדמה בערך כף אחת.
  • מניחים בתבנית עם נייר אפייה ושמים רדיד אלימוניום מעל לאיטום מלא.
  • אופים ב־200 מעלות, בתנור שחומם מראש, במשך כ־85 דקות. לחשוף גריל 10 דקות.
תפוחי אדמה בתנור
צילום: שושנה ברוך


מקור: תפוחי אדמה בתנור מתכון מאת: Shoshana Baruch