תפוחי אדמה בתנור בתיבול משגע, מרקם מטריף וטעם ממכר, שקשה להפסיק לנשנש! מתכון קל ומהיר ביותר, שלא דורש מאמץ ותקבלו את התוספת הכי טעימה שיש! תפוחי אדמה במרקם קריספי מבחוץ ורך מבפנים והוא מושלם גם כנשנוש!
תפוחי אדמה בתנור
מתכון קל לתפוחי אדמה בתנור, שיוצאים מושלמים וממכרים
ציוד
- תבנית אפייה בינונית
מרכיבים
- 10 תפוחי אדמה חצויים לחצאים ולא מקולפים
לתיבול:
- 1 כוס שמן זית
- 1 כפית מלח גס
- 1 כפית פלפל שחור גרוס
- 1 כף שום כתוש
- 2 כפיות אבקת מרק בצל
שלבי הכנה
- מכניסים לבלנדר את רכיבי התיבול ומערבבים לאחידות החומרים.
- מורחים מעל כל חתיכת תפוחי אדמה בערך כף אחת.
- מניחים בתבנית עם נייר אפייה ושמים רדיד אלימוניום מעל לאיטום מלא.
- אופים ב־200 מעלות, בתנור שחומם מראש, במשך כ־85 דקות. לחשוף גריל 10 דקות.
מקור: תפוחי אדמה בתנור מתכון מאת: Shoshana Baruch
להשאיר תגובה