השקשוקה היא מככבת בכל בית ישראלי לפחות פעם או פעמיים בשבוע, נזללת מיד ישר מהמחבת.
כיף לפתוח אתה את הבוקר טעים, צהריים משביעים ולסיים את הערב בחוויה מזינה וטעימה אש!
מתכון לשקשוקה
ציוד
- מחבת
מרכיבים
- 6 ביצים
- 5 עגבניות
- 4 שיני שום
- 1 פלפל ירוק קטן
- 1 גמבה קטנה
- פפריקה לפי הטעם
- מלח קורט
- פלפל מעט
שלבי הכנה
- נטחן בבלנדר את כל המצרכים לרוטב.
- נחמם מעט שמן במחבת להוסיף את מה שטחנו,
- נשטח ונבשל כ-7 דקות.
- נוסיף ביצים, נסגור עם מכסה ונבשל כ-10 דקות על אש נמוכה.
- אפשר להוסיף קוביות בולגרית, זיתים, חצילים וכו’…
הערות וטיפים
מקור: גילה מוגמי | עוגות ,קינוחים פירות ועוד. שירות משלוחים כמעט לכל הארץ | מוזמנים לעקוב באינסטגרם
ננסה ונטעם.
היי אשר,
נהדר, מחכים לעדכון!!
שקשוקה טובה.
א לא טוחנים כי אם קוצצים.
ב מבשלים טוב טוב כשלוש שעות.
בתאבון
היי דורון,
מבינים לגמרי, אבל יש מי שאוהב לטחון, לכן אנחנו מאמינים שכל אחד עושה מה שטעים לו 🙂 🙂
תודה רבה שכתבת לנו!