הצטרפו אלינו! חוברת מתכונים בחינם עם 100 המתכונים המובילים שלנו.

מתכון לקבב על האש איכותי

מתכון קבב

קבב מעולה שהכי חשוב בהכנה שלו זה סוג הבשר.

במתכון הזה יש את השילוב המנצח של הבשרים והתיבול.

מתכון קבב

מתכון לקבב על האש

הדפסה
קבב איכותי מתובל בצורה מדויקת
של: מלי מאירוב

ציוד

  • מחבת פסים או טפלון / פלאנצ’ה / מנגל

מרכיבים

  • 500 גרם בשר טחון צלעות מספר 2 או צוואר טחון
  • 200 גרם שפונדרה או אסאדו טחון
  • 1 צרור פטרוזיליה קצוצה
  • 1 בצל גדול קצוץ
  • 1 פלפל חריף קצוץ – לאוהבי החריף
  • ½1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 1 כף שמן זית
  • ¼ כוס סודה מוגזת

שלבי הכנה

  • נערבב את הבשר ונוסיף את שאר המרכיבים ונלוש 3 דקות.
  • נכניס למקרר לחצי שעה.
  • עם יד משומנת לעשות כדורים ונשטח קצת.
  • לטגן או לצלות כ־10 דקות מכל צד בחום בישול גבוה.
מתכון קבב
צילום: מלי מאירוב

מקור: מלי מאירוב

לעוד מתכונים מוזמנים לעקוב גם בדף “המתכונים של מלי מאירוב” | בקבוצתה “לאפות ולבשל עם מלי מאירוב