קבב מעולה שהכי חשוב בהכנה שלו זה סוג הבשר.
במתכון הזה יש את השילוב המנצח של הבשרים והתיבול.

מתכון לקבב על האש
קבב איכותי מתובל בצורה מדויקת
ציוד
- מחבת פסים או טפלון / פלאנצ'ה / מנגל
מרכיבים
- 500 גרם בשר טחון צלעות מספר 2 או צוואר טחון
- 200 גרם שפונדרה או אסאדו טחון
- 1 צרור פטרוזיליה קצוצה
- 1 בצל גדול קצוץ
- 1 פלפל חריף קצוץ – לאוהבי החריף
- ½1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור
- 1 כף שמן זית
- ¼ כוס סודה מוגזת
שלבי הכנה
- נערבב את הבשר ונוסיף את שאר המרכיבים ונלוש 3 דקות.
- נכניס למקרר לחצי שעה.
- עם יד משומנת לעשות כדורים ונשטח קצת.
- לטגן או לצלות כ־10 דקות מכל צד בחום בישול גבוה.

מקור: מלי מאירוב
לעוד מתכונים מוזמנים לעקוב גם בדף “המתכונים של מלי מאירוב” | בקבוצתה “לאפות ולבשל עם מלי מאירוב”
להשאיר תגובה