מתכון של קבב ביתי שמכינים מה זה בקלות והכל במחבת אחת.
קבב בתיבול מדויק, קיבוב פשוט של בשר טחון, מלא מלא בצל מקורמל מתחת ומעל וזהו!
מתכון לקבב ביתי מושלם ועסיסי
קבב ביתי מושלם וטעים בהכנה קלה
ציוד
- מחבת רחבה
מרכיבים
- 2 בצלים
- 1 צרור פטרוזיליה
- ½1 ק”ג בשר טחון
- 1 כפית מלח
- ¼ כפית פלפל
- ¼ כפית כמון
- ¼ כפית בהרט
- שמן לטיגון
שלבי הכנה
- לגרד בצל אחד גדול ולקצוץ פטרוזיליה במיקסר או ידנית.
- להוסיף לחצי קילו בשר טחון ולתבל במלח, פלפל, כמון שמן ובהרט לפי העין.
- מומלץ לטעום טיפה על קצת האצבע ולשפר תיבול. לערבב היטב ונניח בצד.
- לחתוך בצל לרצועות, לטגן במחבת עד לקרמול כך שהבצל יהיה רך .
- לקחת מהבשר, ולהכין צורה של קבב ולהניח על הבצל שבמחבת ולטגן על אש בינונית עם מכסה עד שמוכן משני הצדדים.
- תוך כדי הטיגון להוסיף מלמעלה מלח ופלפל.
מקור: שירן לנקרי
קבב הולך עם שום… והרבה.
כן, אבל כמה מכל התבלינים? זה בכמויות התבלינים שאיכות הבישול נקבעת ואין שום זכר לזה. כמון, לדוגמה, אם שמים יותר מדי זה ממש לא טעים. אפשר היה להוסיף קצת פרטים.
היי איתי,
מתנצלים על המידע החסר, הנה הכמויות:
1/4 כפית כמון ו-1/4 כפית בהרט (אפשר גם יותר, השאלה אם אתה אוהב).
בהצלחה