קבלו מתכון של קבב אמתי הכי אסלי וטעים שיש! אוורירי עסיסי ומענג שחייבים להכין לעל האש!
אין יותר מתאים מקבב טעים לארוחה מזינה וטעימה! מתכון לקבב ביתי – בדיוק כמו במסעדה בשרית ואיכותית!
מתכון לקבב אסלי אוורירי ועסיסי
ציוד
- פלנצ’ה / מחבת פסים
מרכיבים
- 1 קילו בשר צלעות טחון עם 200 גר’ שומן כבש או בשר צאוור או כתף מה שזמין.
- 2 בצל קצוץ דק
- 1 צרור פטרוזיליה קטן קצוץ
- 5 כפות רוטב עמבה או כף מלאה של תבלין עמבה
- 1 כף שום כתוש כף גדושה
- 1 כף פפריקה מתוקה כף שטוחה
- 1 כפית פלפל שחור כפית שטוחה
- 1 כפית מלח כפית שטוחה
- 2 כפות שטוחות אבקת מרק בצל קנוי בלבד
- ½ כוס מי סודה
שלבי הכנה
- נלוש את כל המרכיבים יחד היטב עד לקבלת עיסה אחידה.
- ביד רטובה ניצור את הקבבים לפי צורות שאתם רוצים.
- נשים על הפלנצ’ה / מחבת פסים עד לקבלת השחמה משתי הצדדים.
הערות וטיפים
מקור: ענת רוזנשטיין | באינסטגרם | להזמנות 050-8802668
עם תבלין עמבה יצא פחות טעים, ואני אוהב עמבה
היי,
מבינים, ותודה רבה ששיתפת אותנו בחוויה שלך עם המתכון 🙂