הצטרפו אלינו! חוברת מתכונים בחינם עם 100 המתכונים המובילים שלנו.

מתכון לקבב אסלי אוורירי ועסיסי

מתכון קבב

קבלו מתכון של קבב אמתי הכי אסלי וטעים שיש! אוורירי עסיסי ומענג שחייבים להכין לעל האש!

אין יותר מתאים מקבב טעים לארוחה מזינה וטעימה! מתכון לקבב ביתי – בדיוק כמו במסעדה בשרית ואיכותית! 

מתכון קבב

מתכון לקבב אסלי אוורירי ועסיסי

הדפסה
קבלו מתכון של קבב אמתי הכי אסלי וטעים שיש! אוורירי עסיסי ומענג שחייבים להכין לעל האש!
של: ענת רוזנשטיין

ציוד

  • פלנצ’ה / מחבת פסים

מרכיבים

  • 1 קילו בשר צלעות טחון עם 200 גר’ שומן כבש או בשר צאוור או כתף מה שזמין.
  • 2 בצל קצוץ דק
  • 1 צרור פטרוזיליה קטן קצוץ
  • 5 כפות רוטב עמבה או כף מלאה של תבלין עמבה
  • 1 כף שום כתוש כף גדושה
  • 1 כף פפריקה מתוקה כף שטוחה
  • 1 כפית פלפל שחור כפית שטוחה
  • 1 כפית מלח כפית שטוחה
  • 2 כפות שטוחות אבקת מרק בצל קנוי בלבד
  • ½ כוס מי סודה

שלבי הכנה

  • נלוש את כל המרכיבים יחד היטב עד לקבלת עיסה אחידה.
  • ביד רטובה ניצור את הקבבים לפי צורות שאתם רוצים.
  • נשים על הפלנצ’ה / מחבת פסים עד לקבלת השחמה משתי הצדדים.

הערות וטיפים

ניתן גם מאותה התערובת להכין קציצות ולבשל ברוטב עגבניות עם בצל.
מתכון קבב
צילום: אהרון דבורי

מקור: ענת רוזנשטיין | באינסטגרם | להזמנות 050-8802668