כלום עבודה ויש לכם את החטיף הכי טעים שאוכלים בפסח, הלא הוא מצה בריי! כי אי אפשר לעבור את חג הפסח מבלי לאכול מצה בריי לפחות פעם אחת. מתכון קליל ומהיר להכנה, שלא מותיר מקום לתירוצים וזה בדיוק הזמן להכין!
מתכון למצה בריי
מתכון למצה בריי שמכינים במהירות וחובה להכין בפסח
מרכיבים
- 7 מצות
- 5 ביצים
- מלח
- פלפל
- שמן לא תרסיס
שלבי הכנה
- שוברים את המצות לחתיכות גדולות, מרטיבים טיפה ומניחים בצד
- טורפים את הביצים עם מלח ופלפל
- מערבבים היטב את הביצים עם המצה
- מטגנים במחבת עם שמן (לא תרסיס), אך חשוב להשאיר את המצות קצת רטובות – כלומר לא לטגן יותר מדי.
מקור: מיכל לוי
להשאיר תגובה