מתכון להכנת מצה במילוי גבינות שפשוט אי אפשר לפסוח עליו בחג הפסח!
הבורקס הכי טעים שאפשר להכין בפסח, במילוי גבינות ובגרסה בריאה.
הבורקס של פסח בגרסה בריאה: מתכון למצה במילוי גבינה ללא טיגון בכלל!
ה"בורקס" של פסח, הפעם אפוי
ציוד
- תבנית אפייה בינונית
מרכיבים
- 6 מצות
- ביצה
- שומשום
למילוי גבינות:
- 165 גרם גבינה בולגרית
- 1 כוס גבינת עמק מגורדת
- ½ גביע קוטג'
שלבי הכנה
- נרטיב את המצות במים פושרים ונכניס לשקית סגורה כ־20 דקות.
- נערבב היטב בולגרית, גבינת עמק וקוטג' לתערובת סמיכה.
- נמלא את המצה ולגלגל.
- נטבול בביצה ונסדר על נייר אפייה.
- נפזר שומשום ונאפה כחצי שעה ב־200 מעלות.
מקור: חגית סלימי
להשאיר תגובה