נמאס לכם מהארוחות הרגילות? מוזמנים להקפיץ לכם את היום בטעמים מהממים עם מתכון למוקפץ מושלם.
מנה יפה, צבעונית ועשירה מצטיינת בשפע עצום של ירקות מוקפצים בתיבול אקזוטי ומדויק שעושה את כל ההבדל.
מתכון למוקפץ עם ירקות ופסטה
מנה יפה, צבעונית ועשירה מצטיינת בשפע עצום של ירקות מוקפצים בתיבול אקזוטי ומדויק.
ציוד
- מחבת ווק
מרכיבים
- ½ חבילת פסטה קרניים / פסטה חלולה אחרת 200 גרם
- 1 כף שמן
- 1 בצל גדול פרוס לרבעי רצועות
- 1 קישוא מגורד למקלות
- 1 גזר מגורד למקלות
- 1 פלפל ירוק חתוך לרצועות
- 1 פלפל אדום חתוך לרצועות
תבלינים:
- 2 כפות סילאן
- 1 כף מרק עוף
- 1 כף פפריקה מתוקה
- 1 כף סויה
- ½ כף כורכום
- פלפל שחור או ½ פלפלון חריף
- רוטב טריאקי
שלבי הכנה
- נבשל את הפסטה במי מלח ונסנן.
- נטגן את הבצל, נוסיף את יתר הירקות, נקפיץ כ-5 דקות.
- נערבב מדי פעם שיתרככו מעט, אך להשגיח שלא יהיו רכים מדי נוסיף את התבלינים, ונערבב.
- נוסיף את הפסטה ונניח לספיגת טעמים. נבזוק מעל מעט רוטב טריאקי להקפצת המנה.
- לגרסה בשרית ניתן להוסיף רצועות חזה עוף או בקר.
מקור: מתכון למוקפץ – אתי שחר
להשאיר תגובה