מנה מרוקאית מפורסמת ומנצחת במתכון חדש.
מתכון של מופלטה מרוקאית, שמכינים בקלי קלות.
מופלטה מרוקאית מנצחת בקלי קלות
מופלטה מרוקאית אמיתית, טעימה וקלה להכנה!
ציוד
- כוס חד פעמית לשתייה קרה 180 מ”ל
- מחבת טפלון
מרכיבים
- 1 קילו קמח מנופה
- 1 כף שטוחה שמרים יבשים
- 2 כפות סוכר
- ½ כפית מלח
- 3 כוסות מים בערך. אם מודדים בכוס מידה אז שתי כוסות ורבע
שלבי הכנה
- ללוש היטב, נשמן מבחוץ, לכסות ותת מנוחה 20 דקות.
- להכין עיגולים בגודל כדור פינג פונג ולהניח בתבנית מלאה בשמן.
- לכסות ולהמתין 5 דקות.
- לחמם מחבת טפלון, לפתוח את הבצק עם השמן ולהניח במחבת.
- אחרי כמה שניות להפוך ולהניח על המופלטה שהפכנו מופלטה נוספת.
- אחרי כמה שניות להפוך שוב ביחד ושוב להניח מופלטה חדשה מלמעלה וכך להמשיך.
- אחרי שיש לנו בערך 10 מופלטות בערימה במחבת להוציא ולכסות, ולהמשיך כך עם שאר הבצק.
מקור: Rotem Ilan Gur 2
להשאיר תגובה