אחד המאכלים הכי בריאים וטעימים במיוחד.
מתכון להכנת כוסמת מעולה, עם תיבול מדויק והמון בצל מטוגן.

מתכון לכוסמת מנצחת בתיבול מושלם
הכל בסיר אחד ובהכנה קלה
ציוד
- סיר
- כוס מדידה אוניברסלית
מרכיבים
- 2 כוסות כוסמת ירוקה
- 4 כוסות מים
- 2 בצל
- עגבניות קלופות או רסק
- פטריות / אפונה / קוביות בטטה
- מרק עוף
- שמן זית
- מלח לפי טעם
- פלפל שחור
שלבי הכנה
- לטגן היטב את הכוסמת במעט שמן.
- להוסיף 4 כוסות מים, תבלינים כל תוספת שרוצים – עגבניות, פטריות, בצל מטוגן ועוד.
- לערבב ולבשל עד שמוכן.
הערות וטיפים
אם שאלתם מה עוד אפשר לשים בתבשיל כוסמת, אז התשובה היא כל מה שרוצים וטעים לכם – בצל מטוגן, מרק עוף, עגבניות/ עגבניות מרוסקות למחית, פטריות, בטטה, אפונה, קוביות בטטה, כוסברה, פפריקה אדומה מתוקה או חריפה, קצת סילאן, ועוד

מקור: סימה באזוב
אין על הכוסמת של אשתי בעולם!