הצטרפו אלינו! חוברת מתכונים בחינם עם 100 המתכונים המובילים שלנו.

מתכון לימונים כבושים ב-5 דקות

מתכון לימונים כבושים

מתכון של לימון כבוש וממרח לימון, שניתן להוסיף לשלל מאכלים: לדניס, לפריקסה, לטורטיות ולאין ספור כריכים שווים וטעימים!

מה יותר טוב מאשר תוספת של לימונים כבושים, שתכבוש לכם את הטעם והחך ותוסיף המון למנה העיקרית.

מתכון לימונים כבושים

מתכון לימונים כבושים ב-5 דקות

הדפסה
מתכון של לימון כבוש תוספת נהדרת לבשר ולכריכים טעימים!
של: עטרה ז׳ורנו

ציוד

  • צנצנת

מרכיבים

  • 1 קילו לימון
  • 1 כוס מלח גס
  • 2 כוסות שמן
  • מעט פלפל אנגלי

שלבי הכנה

  • נשטוף את הלימונים היטב.
  • נחתוך את הלימונים לפרוסות לא עבות מידי ולא דקות מידי.
  • נערבב היטב את הלימונים יחד עם המלח גס ומוסיפה את הפלפל האנגלי.
  • נכניס את הלימונים לצנצנת יחד עם הפלפל האנגלי ומוסיפה את השמן.
  • השמן צריך לכסות את כל הלימונים.
  • נשאיר את הצנצנת 7 ימים בחוץ ו-7 ימים במקרר לאחר מכן ניתן לטחון את זה או להשאיר אותם שלמים.
מתכון לימונים כבושים
צילום: עטרה ז׳ורנו

מקור: עטרה ז’ורנו | באינסטגרם @atara_jorno