מתכון של לימון כבוש וממרח לימון, שניתן להוסיף לשלל מאכלים: לדניס, לפריקסה, לטורטיות ולאין ספור כריכים שווים וטעימים!
מה יותר טוב מאשר תוספת של לימונים כבושים, שתכבוש לכם את הטעם והחך ותוסיף המון למנה העיקרית.

מתכון לימונים כבושים ב-5 דקות
מתכון של לימון כבוש תוספת נהדרת לבשר ולכריכים טעימים!
ציוד
- צנצנת
מרכיבים
- 1 קילו לימון
- 1 כוס מלח גס
- 2 כוסות שמן
- מעט פלפל אנגלי
שלבי הכנה
- נשטוף את הלימונים היטב.
- נחתוך את הלימונים לפרוסות לא עבות מידי ולא דקות מידי.
- נערבב היטב את הלימונים יחד עם המלח גס ומוסיפה את הפלפל האנגלי.
- נכניס את הלימונים לצנצנת יחד עם הפלפל האנגלי ומוסיפה את השמן.
- השמן צריך לכסות את כל הלימונים.
- נשאיר את הצנצנת 7 ימים בחוץ ו-7 ימים במקרר לאחר מכן ניתן לטחון את זה או להשאיר אותם שלמים.

מקור: עטרה ז’ורנו | באינסטגרם @atara_jorno
להשאיר תגובה