קבלו מתכון של לאפות ביתיות רכות, טריות ומושלמות לאכילה עם כל מנה ועם כל מילוי שרוצים!
תמיד חשבתי שלאפות הן עבודה וזמן עד שמצאתי את המתכון הזה ללאפות ביתיות, מתכון קליל ללאפות אמיתיות, כמו שקונים בחנות ואפילו טעימות יותר!
לאפות ביתיות טעימות וטריות
קבלו מתכון של לאפות ביתיות רכות, טריות ומושלמות לאכילה עם כל מנה ועם כל מילוי שרוצים!
ציוד
- מידה: כוס חד פעמי חם
- מחבת/מולטי שף
מרכיבים
- 4 כוסות קמח
- ½1 כפות שמרים יבשים
- 1 כף דבש
- 3 כפות שמן זית
- ½ כוס מי סודה
- 1 כוס פושרים
- ½ כף מלח
שלבי הכנה
- נלוש היטב את כל המצרכים עד לקבלת בצק רך ונעים.
- נתפיח שעה ואז ליצור עיגולים בינוניים ונתפיח רבע שעה.
- נרדד לעיגול גדול (לא כ”כ דק).
- נשים במולטי שף (אפשר גם במחבת רגילה) ונפוך כל צד עד שנהיה מוכן (אין צורך לשמן את המחבת).
מקור: גילה ומשה מוגמי
להשאיר תגובה