קבלו מתכון כנאפה ביתי טעים בטירוף עם פיסטוקים קלויים וגבינה עשירה.
כנאפה טעימה ומדהימה שתעשה לכם חגיגה בפה בכל ביס מחדש.
מתכון כנאפה ביתי בקלי קלות
טעים בטירוף עם פיסטוקים קלויים וגבינה עשירה
מרכיבים
- 200 גרם אטריות קדאיף
- 1 חבילה חמאה 100 גרם
- פיסטוק קצוץ לפיזור מעל
למילוי:
- 250 גרם גבינת ריקוטה
- ½ גליל גבינת עיזים פרומעז (לא חובה)
לסירופ סוכר:
- 1 כוס מים
- 1 כוס סוכר
- מיץ לימון
- 2 טיפות תמצית מי ורדים
שלבי הכנה
- לערבב את האטריות עם 50 גרם חמאה מומסת.
- לחמם כעת מחבת עם 50 גרם חמאה.
- לשים שכבה של אטריות, מעליה לשים את הגבינה ואז שכבה נוספת מעל.
- לטגן מכל צד 5-6 דקות עד שהאטריות מזהיבות .
- את הסירופ נכין לפני על ידי הרתחת החומרים יחד, לצנן קצת ואז נשפוך מעל.
- לפזר פיסטוקים קצוצים.
מקור: Tami Eluz
האם אפשר להחליף את איטריות הקדאיף באיטריות שעועית? ואת הסוכר בממתיק?
זה יהפוך את זה למנה קטוגנית/ אטקינס
היי קרן,
לא ניסינו ולכן לא נוכל להמליץ, אבל אם את יודעת לעבוד עם אטריות שעועית, שווה לנסות.
בהצלחה!