פוטטוס קריספיים וטעימים שמכינים בקלות שיא, אבל בדרך ייחודית שגורמת להתמכר לטעם שלהם! מתכון מושלם לפוטטוס הכי טעימים שיש, שאפילו במסעדות לא תמצאו כאלה. תוספת ממכרת במיוחד, שילדים לא יכולים להתנגד לה.
פוטטוס קריספיים משגעים
מתכון מושלם לפוטטוס הכי טעימים שיש
מרכיבים
- 4 תפוחי אדמה גודל בינוני
- שיני שום כמה שאוהבים
- 1 כפית פפריקה אדומה בשמן
- 1 כפית כורכום
- ½ כפית מלח לפי הטעם
- ½ כפית טימין מיובש לפי הטעם
- ¼ כוס שמן זית בערך
- ½ כפית פלפל שחור
שלבי הכנה
- חוצים ארבעה תפוחי אדמה לשניים ושוב לשניים..
- שמים אותם בשקית עם סגירה אטומה ומוסיפים: שיני שום, כמה שאוהבים (הם טעימים מאוד באפייה, אני מכניסה הרבה).
- מוסיפים תבלינים ושמן זית.
- סוגרים את שקית היטב ונכניס למקפיא הקפאה של כחצי שעה.
- מוציאים את השקית ומחוררים אותה להוצאת הנוזלים שהצטברו פנימה במשך הזמן הזה.
- מעבירים את תפוחי האדמה בתבנית, מרססים עוד קצת שמן מעל.
- אופים ב־190 מעלות במשך כ־50 דקות או עד קבלת צבע זהוב.
מקור: גילה עדי
להשאיר תגובה