תכירו את המתכון החריף הכי טעים שתאכלו אי פעם.
חריף המשלב המון שום, שמן זית, מלח, ופלפלים ירוקים שידליקו לכם את החושים.
מתכון החריף הכי טעים שתאכלו
בחריפות מעודנת וטעם מענג
ציוד
- תבנית אפייה בינונית
מרכיבים
- פלפל ירוק חריף
- שום
- שמן זית
- מלח
שלבי הכנה
- להוסיף לשום שמן זית ומלח, ומערבבים קלות.
- לחתוך את הפלפלים בקו אורך (כמו בסרטון), וקו לרוחב מלמעלה, פותחים וממלאים בשיני שום.
- להכניס לתנור שחומם על 180 מעלות למשך 30 דקות.
- מוציאים וחותכים קטן קטן לקבלת ממרח.
- שמים בקערית קטנה, מוסיפים מיץ לימון ושמן זית, ומערבבים.
מקור: החריף הכי טעים שתאכלו – דניאל רגבי. גם באינסטגרם.
מה עם הקליפות של הפלפלים?
היי שמואל,
אפשר לקלף את הפלפלים עם קולפן.
בהצלחה!