קבלו פתרון מושלם לשאריות של ירקות מארוחת הערב, הצהריים או הבוקר, או סתם מירקות ששכבו במקרר.
מתכון של חמוצים ביתיים נדירים מעכשיו לעכשיו. הנשנוש הכי טעים שיש, בין הארוחות. ללא חומרים משמרים, ובריא יותר מהקנוי!
מתכון חמוצים ביתיים מעכשיו לעכשיו
חמוצים ביתיים טעימים ומושלמים, שמתאימים לצד כל ארוחה כתוספת מרעננת.
מרכיבים
- ירקות לבחירה כל הירקות שאוהבים
- 2 לימונים לסחוט ולפרוס
- 2 כפות מיץ לימון לא חובה
- 2 כפות חומץ
- ½1 כפות מלח
- ½ כף פלפל שחור / לבן גרוס
- 1 כף סוכר
- ½ כוס מים חמים
- 1 כפית שמן להברקה, לא חובה
שלבי הכנה
- נחתוך איזה ירקות שאוהבים ושמים בקערה כמו – גזר, כרובית, קולורבי, סלרי, גמבה אדומה או בצבעים, שומר, כרוב וכל ירק אחר שאוהבים (אחד מכל סוג).
- אפשר להוסיף גם פלפל צ’ילי אחד פרוס.
- נסחוט 2 לימונים, ואח”כ לחתוך אותם לרבעים ולהוסיף לקערה..אפשר להוסיף עוד 2 כפות מיץ לימון.
- נערבב היטב את כל המצרכים לתיבול החמוצים, להוסיף את הירקות ולהניח בצד.
- מדי פעם נקפיץ ונערבב את הירקות כך שכל הטעמים ייספגו.
מקור: סוניה סאני בן הרוש | מוזמנים לעקוב באינסטגרם: @sonya_sunny1
להשאיר תגובה