מתכון מעולה כשרוצים ארוחת צהריים גם קלה להכנה וגם טעימה ומזינה, ארוחה של חזה עוף מושלמת.
מתכון של חזה עוף על הפלנצ'ה עם טבעות בצל זהובות שמשדרגות את הטעם ברמות, ארוחה מלאה ומזינה.
חזה עוף על הפלנצ’ה
מתכון מעולה כשרוצים ארוחת צהריים גם קלה להכנה וגם טעימה ומזינה, ארוחה של חזה עוף מושלמת.
ציוד
- פלנצ'ה
מרכיבים
- 2 בצלים
- 1 כפית תבלין עוף
- ½ כפית צ'ילי מתוק
שלבי הכנה
- נחתוך את הבצל לטבעות.
- נטגן על הפלנצ'ה את הבצל עד להזהבה.
- בינתיים נתבל את החזה עוף בתבלין עוף וצ'ילי מתוק, ואז נוסיף לפלנצה.
- נטגן כ-10 דקות עד שהכל משחים.
ואווו.זה מתכון שכדי לרשום.חדש חדיש ומחודש
מעולה, נשמח לעדכון!
כמות בשר עוף? צריך שמן? תודה
היי רות,
חצי קילו-קילו חזה עוף פרוס.
שמן עד 1/2 כוס, הבצל יספוג את רובו אבל לעוף עצמו אפשר ממש מעט שמן, במיוחד עם המחבת נון סטיק.
בהצלחה!!