חזה עוף במחבת בנוסח שווארמה מתובלת כראוי ובמרקם עסיסי, שלא תפסיקו להכין! מתכון קל ביותר לשווארמה הכי טעימה שיש עכשיו אצלכם במטבח! שווארמה בריאה מושלמת לכל ארוחה ובכל עת וזה פשוט פינוק בלתי מוסבר!
חזה עוף במחבת בסגנון שווארמה
מתכון קל ומהיר לשווארמה ביתית שמכינים מחזה עוף במחבת
מרכיבים
- 1 קילו חזה עוף חתוך לרצועות
- 3 בצלים חתוכים לרצועות
- מעט שמן – כרבע כוס או פחות
- 1 כפית פפריקה
- 1 כפית פפריקה מעושנת
- 1 כף תבלין מעורב ירושלמי או תבלין שווארמה איכותי
- ½ כפית כורכום
- 1 כפית מרק עוף
שלבי הכנה
- מטגנים בצל ומניחים בצד.
- מטגנים חזה עוף במעט שמן בשתי נגלות כי העוף מגיר נוזלים.
- שמים במסננת ומטגנים שוב במעט שמן עד שמזהיב מעט.
- מוסיפים את הבצל המטוגן ואת התבלינים ומערבבים היטב כשתי דקות.
מקור: מורן תורג׳מן
מוזמנים גם לבקר בקבוצתה ובאינסטגרם
להשאיר תגובה