קבלו מתכון קל ומנצח לברואניז שוקולדיות וטעימות ביותר.
ברואניז ללא קמח וללא גלוטן, מזומנים להכין קינוח שמתאים לכולם.

מתכון בראוניז ללא גלוטן ללא קמח
עוגה מנצחת שכל המשפחה תוכל ליהנות ממנה!
ציוד
- תבנית אינגליש קייק רחבה לא הסטנדרטית
מרכיבים
- 160 גרם חמאה
- 220 גרם שוקולד מריר 60%
- ½2 כפות קקאו איכותי
- 1 כוס סוכר
- 1 כוס קורנפלור
- 3 ביצים
- קורט מלח
- ½ כפית אבקת אפיה
- 1 כוס אגוזי מלך גרוסים
שלבי הכנה
- נמיס במיקרו את החמאה יחד עם השוקולד מריר בפולסים נערבב טוב ונקרר מעט.
- לאחר מכן נוסיף את המלח ואת הסוכר ונערבב.
- נוסיף את הביצים, ונערבב את הקורנפלור ואבקת האפיה והקקאו , נערבב טוב טוב שלא יהיו גושים.
- ממליצה לנפות את הקקאו והקורנפלור.
- נניח על תבנית נייר אפיה משומן , נשפוך את הבלילה ונפזר מעל את אגוזי המלך הגרוסים.
- נאפה בדיוק 25 דקות. על 180 מעלות (לא לאפות יותר מ 25 דקות ).

מקור: דורית כהן
להשאיר תגובה