קבלו מתכון אבוקדו מטוגן בפירורי לחם שישאיר את כולם בשוק!
קציצות אבוקדו צמחוניות עם בצל קצוץ ותבלינים.
אבוקדו מטוגן בפירורי לחם
מנה לא שגרתית וטעימה במיוחד
ציוד
- סיר טיגון
מרכיבים
- 3 אבוקדו
- 1 בצל גדול
- 3 כפות פירורי לחם
- 1 כף שומשום
- מלח קורט
- פלפל שחור מעט
- קצת סוכר
- ביצה
שלבי הכנה
- נרסק 3 אבוקדו.
- נקצוץ בצל גדול.
- נוסיף 3 כפות פירורי לחם וכף שומשום.
- נוסיף גם מלח פלפל וקצת סוכר.
- לעשות כדורים
- לטבול בביצה ופירורי לחם ולטגן.
מקור: מיכל
להשאיר תגובה