מתכון מושלם של רולדת אלפחורס מטריפה ומשגעת שכל כך קל להכין אותה, ועוד יותר – להתענג עליה בהפסקת קפה מפנקת.
רולדת אלפחורס ממכרת וטעימה תפנק אתכם במרקם רך ומושלם במלית קצפת קטיפתית, ממרח ריבת חלב מפנקת וקוקוס עשיר ועוד.
משגעת ומטריפה: רולדת אלפחורס קלה ויפה!
ציוד
- תבנית אפייה בינונית
- כוס מדידה אוניברסלית
מרכיבים
- 4 ביצים מופרדות
- מלח קורט
- 4 כפות סוכר
- 1 שקית סוכר וניל 10 גרם
- ½ כוס שמן
- 4 כפות כפות גדושות קמח
- ½ כפית אבקת אפיה
למילוי:
- ריבת חלב
- קרם מסקרפונה או מיכל שמנת להקפצה ופודינג וניל
- שבבי אגוזים לקישוט
שלבי הכנה
- להקציף את החלבונים כמה דקות עם קורט מלח וסוכר.
- להוסיף את החלמונים שמן וקמח ונערבב קלות.
- לשמן נייר אפיה בתבנית גדולה ונשטח בעדינות את התערובת מעל.
- להנכניס לתנור על 180 מעלות עד שמזהיב מעט ( 15 דקות בערך).
- לגלגל את העוגה כשהיא חמה עם נייר האפייה ונמתין שתתקרר מעט. נפתח את הגלגול.
- למרוח ריבת חלב ונפזר קוקוס ונמרח גם קרם מסקרפונה או נקציף שמנת עם פודינג וניל.
- לגלגל שוב, נמרח שוב קרם על העוגה ונקשט בשבבי אגוזים וזילוף ריבת חלב.
מקור: רולדת אלפחורס. שירי מלכה
יש בעיה להקפיא רולדת שמנת?
כמה זמן טוב בהקפאה?
היי שרה,
את הרולדה הזו ספציפית לא כדאי להקפיא מפני שאין בה אינסטנט פודינג או קורנפלור ששומרים על המרקם.
בהצלחה!
היי, המתכון טוב אבל בשלבי ההכנה לא רשמתם להוסיף את האבקת אפייה והסוכר וניל ונזכרתי רק מאוחר מידי אז כדאי לשים לב
היי את צודקת, בפעם הבאה להוסיף בשלב השני. בהצלחה!