מתכון מושלם של רולדת אלפחורס מטריפה ומשגעת שכל כך קל להכין אותה, ועוד יותר – להתענג עליה בהפסקת קפה מפנקת.
רולדת אלפחורס ממכרת וטעימה תפנק אתכם במרקם רך ומושלם במלית קצפת קטיפתית, ממרח ריבת חלב מפנקת וקוקוס עשיר ועוד.

משגעת ומטריפה: רולדת אלפחורס קלה ויפה!
מתכון מושלם וקל להכנה של רולדת אלפחורס מטריפה ומשגעת שכל כך קל להכין אותה.
ציוד
- תבנית אפייה בינונית
- כוס מדידה אוניברסלית
מרכיבים
- 4 ביצים מופרדות
- מלח קורט
- 4 כפות סוכר
- 1 שקית סוכר וניל 10 גרם
- ½ כוס שמן
- 4 כפות כפות גדושות קמח
- ½ כפית אבקת אפיה
למילוי:
- ריבת חלב
- קרם מסקרפונה או מיכל שמנת להקפצה ופודינג וניל
- שבבי אגוזים לקישוט
שלבי הכנה
- להקציף את החלבונים כמה דקות עם קורט מלח וסוכר.
- להוסיף את החלמונים שמן וקמח ונערבב קלות.
- לשמן נייר אפיה בתבנית גדולה ונשטח בעדינות את התערובת מעל.
- להנכניס לתנור על 180 מעלות עד שמזהיב מעט ( 15 דקות בערך).
- לגלגל את העוגה כשהיא חמה עם נייר האפייה ונמתין שתתקרר מעט. נפתח את הגלגול.
- למרוח ריבת חלב ונפזר קוקוס ונמרח גם קרם מסקרפונה או נקציף שמנת עם פודינג וניל.
- לגלגל שוב, נמרח שוב קרם על העוגה ונקשט בשבבי אגוזים וזילוף ריבת חלב.

מקור: רולדת אלפחורס. שירי מלכה
להשאיר תגובה