הצטרפו אלינו! חוברת מתכונים בחינם עם 100 המתכונים המובילים שלנו.

משגעת ומטריפה: רולדת אלפחורס קלה ויפה!

מתכון רולדת אלפחורס

מתכון מושלם של רולדת אלפחורס מטריפה ומשגעת שכל כך קל להכין אותה, ועוד יותר – להתענג עליה בהפסקת קפה מפנקת.

רולדת אלפחורס ממכרת וטעימה  תפנק אתכם במרקם רך ומושלם במלית קצפת קטיפתית, ממרח ריבת חלב מפנקת וקוקוס עשיר ועוד.

מתכון רולדת אלפחורס

משגעת ומטריפה: רולדת אלפחורס קלה ויפה!

הדפסה
מתכון מושלם וקל להכנה של רולדת אלפחורס מטריפה ומשגעת שכל כך קל להכין אותה.
של: שירי מלכה

ציוד

  • תבנית אפייה בינונית
  • כוס מדידה אוניברסלית

מרכיבים

  • 4 ביצים מופרדות
  • מלח קורט
  • 4 כפות סוכר
  • 1 שקית סוכר וניל 10 גרם
  • ½ כוס שמן
  • 4 כפות כפות גדושות קמח
  • ½ כפית אבקת אפיה

למילוי:

  • ריבת חלב
  • קרם מסקרפונה או מיכל שמנת להקפצה ופודינג וניל
  • שבבי אגוזים לקישוט

שלבי הכנה

  • להקציף את החלבונים כמה דקות עם קורט מלח וסוכר.
  • להוסיף את החלמונים שמן וקמח ונערבב קלות.
  • לשמן נייר אפיה בתבנית גדולה ונשטח בעדינות את התערובת מעל.
  • להנכניס לתנור על 180 מעלות עד שמזהיב מעט ( 15 דקות בערך).
  • לגלגל את העוגה כשהיא חמה עם נייר האפייה ונמתין שתתקרר מעט. נפתח את הגלגול.
  • למרוח ריבת חלב ונפזר קוקוס ונמרח גם קרם מסקרפונה או נקציף שמנת עם פודינג וניל.
  • לגלגל שוב, נמרח שוב קרם על העוגה ונקשט בשבבי אגוזים וזילוף ריבת חלב.
מתכון רולדת אלפחורס
צילום: שירי מלכה

מקור: רולדת אלפחורס. שירי מלכה