מתכון של מרק סולת, מרק לחשו, מרק חורפי קל להכנה.
מרק בטעם נוסטלגי שמזכיר את סבתא! מרק בריא לחורף, טעים ומחמם את הלב!

מרק סולת חורפי טעים (לחשו)
מתכון קל ומהיר הכנה שאפשר להכין בימים עמוסים!
ציוד
- סיר לבישול בינוני
- כוס מידה: כוס חד פעמי חם או אוניברסלי 240 מ"ל
מרכיבים
- 4 שיני שום קצוצות
- ½ צרור כוסברה קצוצה
- 3 כפות שמן
- 2 כוסות סולת חיטה
- ½ סיר מים
- מלח קורט
- פלפל שחור לפי הטעם
- 1 כף אבקת מרק עוף
שלבי הכנה
- בסיר עם מים רותחים לשים את כל המצרכים מלבד התבלינים ואבקת המרק.
- להתחיל לבשל ולערבב על אש בינונית כעשר דקות עד שהמרק יתחיל להסמיך.
- כאשר המרק הסמיך לתת לו שתי דקות נוספות ולכבות את הגז.
- לאחר שמוכן להוסיף את אבקת מרק עוף והתבלינים ולהגיש לשולחן.
הערות וטיפים
חשוב לערבב היטב בעת הבישול על מנת למנוע היווצרות גושים!

מקור: גילה אזולאי
להשאיר תגובה