מרק סולת מנחם ומחמם את הלב עם טעמים מושלמים!
קבלו מתכון של מרק סולת מושלם עם נגיעות שום בשילוב טעמים מענג.


מרק סולת ושום אנטיביוטי
עם חווית טעמים מענגת ביותר
ציוד
- סיר
- כוס מדידה אוניברסלית
מרכיבים
- 2-3 שיני שום
- ½ כף שמן זית
- 7-8 ספלים מים רותחים
- 1-2 כפית מלח
- מעט פלפל שחור
- מעט כורכום
- ½1 כוסות סולת
- ½ חבילה כוסברה
שלבי הכנה
- נטגן את שיני השום הכתושים עם חצי כף שמן זית.
- נוסיף מים רתוחים (או מים מהברז ומביאים לרתיחה).
- נוסיף למים ½ כפית מלח עם מעט פלפל שחור ומעט כורכום.
- נשפוך לתוך מים בתנועה סיבובית את הסולת.
- חשוב לערבב היטב כאשר מוסיפים את הסולת אחרת ייווצר גוש. במידה ונהיה סמיך ניתן לדלל במים חמים.
- נוסיף למרק חצי חבילה כוסברה ונבשל על הגז כרבע שעה עד ל-20 דקות.

מקור: מרק סולת לחשו – דליה בן חמו
להשאיר תגובה