קבלו מתכון עולה להכנת מרק חרירה, הכי טעים שיש!
מרק נוסטלגי מזין וטעים במיוחד בהכנה קלה.
מרק חרירה
ציוד
- סיר
מרכיבים
- 1 כוס גרגירי חומוס
- 1 כוס עדשים חומות/ירוקות
- 3 עגבניות מגורדות
- 2 בצלים קצוצים
- 1 צרור פטרוזליה
- 1 צרור כוסברה
- 4 גבעולי כרפס קצוצים קטן כולל עלים
- 3 כפות שמן
- 1 חופן איטריות דקות
- 2 כפות קמח
- ½ כוס מים קרים
- ½ לימון סחוט
שלבי הכנה
- לטגן את הבצל עד למצב שקוף ,מוסיפים כף כורכום שטוחה ,חומוס, עגבניות.
- להוסיף כליטר וחצי מים רותחים,2 כפות מרק עוף, מלח, פלפל שחור.
- להוסיף את שאר המרכיבים, איטריות, קמח ולימון.
- לבשל כשעה על להבה בינונית .
- להוסיף את האטריות ומבשלים לעוד 5 דקות .
- לערבב קמח עם המים קרים שלא יווצרו גושים ולהוסיף למרק תוך כדי עירבוב,.
- להוסיף בסוף חצי לימון סחוט ומכבים ומשאירים את הסיר סגור עם מגבת מעל ל 10 דקות.
מקור: מרק חרירה
להשאיר תגובה