מתכון של מרק חרירה עשיר מאוד ובריא, עם מרקם שכיף לאכול וטעם מושלם לימי הסתיו והחורף!
מתכון קל להכנה ותקבלו ארוחה לכל המשפחה. מרק טעים ועשיר, במרקם משגע.
מרק חרירה משביע לארוחה מפסקת
שילוב טעמים עשיר ומשגע שכולם אוהבים!
ציוד
- סיר
- כוס מדידה אוניברסלית
מרכיבים
- 2 בצלים חתוכים לקוביות קטנות
- 3 עגבניות חתוכות לקוביות
- 2-3 ליטר מים
- ½ צרור כוסברה
- ½ צרור פטרוזיליה
- 4 עלי כרפס קצוצים
- 2 כוסות חומוס
- 1 כוס עדשים חומות
- ½ כפית כורכום
- 1 כפית כמון
- פלפל שחור קורט
- 1 כף מרק עוף לוותר למתכון לצמחוני
- ½ כף שטוחה מלח
- 1 חופן אטריות למרק דקות
- 4 כפות שמן
- מיץ מחצי לימון
שלבי הכנה
- נטגן את הבצל עם השמן עד שמקבלים גוון זהוב.
- נוסיף את העגבניות ומבשלים כ-5 דקות נוספות.
- נוסיף את המים, תבלינים, והירק חוץ מהאטריות.
- נבשל כ-45 דקות עד שהקטניות רכות.
- נוסיף מיץ מחצי לימון, ואת האטריות ומבשלים עוד 5 דקות.
- ניתן להוסיף בטטה, תפוח אדמה, ושעועית לבנה.
מקור: מרק חרירה – נועם זיגדון
להשאיר תגובה