הצטרפו אלינו! חוברת מתכונים בחינם עם 100 המתכונים המובילים שלנו.

מרק חרירה משביע לארוחה מפסקת

מתכון מרק חרירה

מתכון של מרק חרירה עשיר מאוד ובריא, בטעם מושלם לימי הסתיו והחורף!

אחד המרקים הכי מפנקים וטעימים שיש עשיר מאוד בחלבונים ונחשב לאחד הבריאים שיש.

מתכון מרק חרירה

מרק חרירה משביע לארוחה מפסקת

הדפסה
שילוב טעמים עשיר ומשגע שכולם אוהבים!
של: נועם זיגדון

ציוד

  • סיר

מרכיבים

  • 2 בצלים חתוכים לקוביות קטנות
  • 3 עגבניות חתוכות לקוביות
  • 2-3 ליטר מים
  • ½ צרור כוסברה
  • ½ צרור פטרוזיליה
  • 4 עלי כרפס קצוצים
  • 2 כוסות חומוס
  • 1 כוס עדשים חומות
  • ½ כפית כורכום
  • 1 כפית כמון
  • פלפל שחור
  • 1 כף מרק עוף לוותר למתכון לצמחוני
  • ½ כף שטוחה מלח
  • חופן אטריות למרק דקות
  • 4 כפות שמן
  • מיץ מחצי לימון

שלבי הכנה

  • נטגן את הבצל עם השמן עד שמקבלים גוון זהוב.
  • נוסיף את העגבניות ונבשל כ-5 דקות נוספות.
  • נוסיף את המים, תבלינים, והירק חוץ מהאטריות.
  • נבשל כ-45 דקות עד שהקטניות רכות.
  • נוסיף מיץ מחצי לימון, ואת האטריות ונבשל עוד 5 דקות.
  • אפשר להוסיף בטטה, תפוח אדמה, ושעועית לבנה.
מתכון מרק חרירה
צילום: נועם זיגדון

מקור: מרק חרירה – נועם זיגדון