מתכון של מרק חרירה עשיר מאוד ובריא, בטעם מושלם לימי הסתיו והחורף!
אחד המרקים הכי מפנקים וטעימים שיש עשיר מאוד בחלבונים ונחשב לאחד הבריאים שיש.

מרק חרירה משביע לארוחה מפסקת
שילוב טעמים עשיר ומשגע שכולם אוהבים!
ציוד
- סיר
מרכיבים
- 2 בצלים חתוכים לקוביות קטנות
- 3 עגבניות חתוכות לקוביות
- 2-3 ליטר מים
- ½ צרור כוסברה
- ½ צרור פטרוזיליה
- 4 עלי כרפס קצוצים
- 2 כוסות חומוס
- 1 כוס עדשים חומות
- ½ כפית כורכום
- 1 כפית כמון
- פלפל שחור
- 1 כף מרק עוף לוותר למתכון לצמחוני
- ½ כף שטוחה מלח
- חופן אטריות למרק דקות
- 4 כפות שמן
- מיץ מחצי לימון
שלבי הכנה
- נטגן את הבצל עם השמן עד שמקבלים גוון זהוב.
- נוסיף את העגבניות ונבשל כ-5 דקות נוספות.
- נוסיף את המים, תבלינים, והירק חוץ מהאטריות.
- נבשל כ-45 דקות עד שהקטניות רכות.
- נוסיף מיץ מחצי לימון, ואת האטריות ונבשל עוד 5 דקות.
- אפשר להוסיף בטטה, תפוח אדמה, ושעועית לבנה.

מקור: מרק חרירה – נועם זיגדון
להשאיר תגובה