הצטרפו אלינו! חוברת מתכונים בחינם עם 100 המתכונים המובילים שלנו.

מרק חרירה איכותי וקטיפתי

מתכון מרק חרירה

קבלו מתכון למרק חרירה איכותי וקטיפתי שיא השלמות.

מר‎ק מרוקאי הכי שווה שתמיד מחמם לכולם את הלב ומפנק בטעמים עשירים.

מתכון מרק חרירה

מרק חרירה איכותי וקטיפתי

הדפסה
שילוב טעמים עשיר ומושלם
של: אורה ארגוב

ציוד

  • סיר

מרכיבים

  • 2 כוסות חומוס מושרה ומבושל לריכוך או מיקופסת שימורים
  • 3 כוסות עדשים ירוקות מושרות
  • 1 בצל גדול קצוץ
  • 2-3 ליטר מים
  • 2 עגבניות גדולות בשלות קצוצות
  • ½ חבילת סלרי חתוכה כולל העלים
  • צרור כוסברה
  • 2 כוסות אטריות סבתא או כל אטריות אחרות
  • כוס מים עם חצי כוס קמח מעורבב לרביכה
  • 1 מיץ מלימון שלם

תבלינים:

  • מלח
  • ¼ כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 כפית כמון
  • ½ כפית כורכום
  • 1 כף מרק עוף

שלבי הכנה

  • לטגן את הבצל עד להזהבה ואז מוסיפים את העגבניות ומטגנים עד לריכוך.
  • להוסיף חומוס שבושל עד הסוף ועדשים, כרפס ותבלינים ומבשלים יחד כעשרים דקות.
  • להוסיף את הכוסברה, וכשהמרק מוכן מוסיפים את כוס המים עם הקמח שהפכו למרקם חלק ולבחוש עד שהמרק מסמיך.
  • להוסיף אטריות כשתי כוסות לא יותר, ואז שמים מיץ מלימון 1 סחוט ומערבבים.
  • מכבים ונותנים לאטריות להתרכך.
מתכון מרק חרירה
צילום: אורה ארגוב

מקור: ‎מרק חרירה – אורה ארגוב

לעוד מתכונים מוזמנים לעקוב גם בעמוד שלה: אוסף המתכונים הייחודיים של אורה ארגוב