מקלוני חצילים מטוגנים נדירים ביותר, שמכינים בקלות בשיא וזה אחד הנשנושים הכי ממכרים שיש ופשוט אי אפשר להפסיק לאכול אותם! חצילים מטוגנים במרקם קריספי, שאפשר להגיש עם שלל מטבלים ולשדרג את חוויית הפינוק! פשוט מושלמים!
מקלוני חצילים מטוגנים ממכרים
מתכון למקלוני חצילים מטוגנים משגעים לכל עת
מרכיבים
- 2 חצילים עדיף קלים וצרים יחסית ככה הם עם כמה שפחות גרעינים
- 2 כוסות קמח
- 2 ביצים
- 2 כוסות פירורי לחם
- שמן לטיגון
למטבלים:
- טחינה
- 3 כפות מיונז
- 2 שום כתוש
- 3 גבעולי שמיר קצוץ
שלבי הכנה
- מקלפים את החצילים, חותכים למקלות עבים וממליחים ואז מניחים בצד לכמה דקות.
- מסדרים בקערות – קמח, ביצה (אפשר להמליח מעט) ופירורי לחם. מצפים את המקלות מכל הכיוונים לפי הסדר – קמח, ביצה ופירורים.
- על המקלות העמוסים הגרעינים עדיף לוותר כי הם גם פחות טעימים וגם מתפרקים בטיגון לפעמים.
- מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה ומניחים על רשת פסים.
הערות וטיפים
מגישים לצד טחינה ומיונז שום שמיר.
*את שאריות הביצה והקמח אפשר לטגן לחביתיות ממכרות. מוסיפים לבלילה מעט מים, מלח ופלפל ומניחים עם כף קובוטה בשמן עד שזה משחים.
*את שאריות הביצה והקמח אפשר לטגן לחביתיות ממכרות. מוסיפים לבלילה מעט מים, מלח ופלפל ומניחים עם כף קובוטה בשמן עד שזה משחים.
מקור: מקלוני חצילים מטוגנים – סתיו סעדון
מוזמנים גם לבקר באינסטגרם, דף פייסבוק, ולהנות מהזמנות קייטרינג!
להשאיר תגובה