קבלו מתכון מיני סברינות מרשימות וטעימות בטירוף.
סברינות עסיסיות ומורטבות בסירופ מתקתק, עם לרם קצפת עשירה.
מיני סברינות מרשימות וטעימות בטירוף
חווית טעמים עשירה ומענגת
ציוד
- כוס מדידה אוניברסלית
- תבניות אישיות / תבנית מאפינס
- מיקסר
מרכיבים
- 3 כוסות קמח
- 2 שקיות אבקת אפיה 20 גרם
- 5 ביצים
- 1 כוס סוכר
- 2 גביעי שמנת חמוצה 27% אפשר פחות אחוז שומן – 400 מ"ל
- ½ בקבוק רום
לסירופ:
- 2 כוסות מים
- ½1 כוסות סוכר חום
- 4 כפות סירופ מלבי
לקצפת:
- 2 מיכלי שמנת מתוקה 500 מ"ל
- ½ כוס אבקת סוכר
- 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל 80 גרם
שלבי הכנה
- לערבב את כל המצרכים יחד, קודם את הרטובים ואח"כ את היבשים.
- למלאות בתבניות אישיות 3/4 מהגובה.
- להכניס לתנור שחומם מראש על 170-180 מעלות למשך 20 דקות בערך.
להכנת הסירופ:
- להרתיח את מצרכי הסירופ עד שיסמיך מעט.
- לצנן מעט את הסירופ ולהכניס את הסברינות החמות ,כל פעם 2-3 סברינות.
- להפוך בעדינות שיספגו היטב בסירופ.
להכנת הקצפת:
- להקציף את השמנת שתהיה יציבה .
- לזלף מעל הסברינה.
- לקשט עם דובדבן.
מקור: מיני סברינות– קרן חביב. מוזמנים לעקוב גם בקבוצתה: מלכות המטבח ביחד.
להשאיר תגובה