הצטרפו אלינו! חוברת מתכונים בחינם עם 100 המתכונים המובילים שלנו.

מיני סברינות מרשימות וטעימות בטירוף

מתכון מיני סברינות

קבלו מתכון מיני סברינות מרשימות וטעימות בטירוף.

סברינות עסיסיות ומורטבות בסירופ מתקתק, עם לרם קצפת עשירה.

מתכון מיני סברינות

מיני סברינות מרשימות וטעימות בטירוף

הדפסה
חווית טעמים עשירה ומענגת
Servings 16 סברינות
של: קרן חביב

ציוד

  • כוס מדידה אוניברסלית
  • תבניות אישיות / תבנית מאפינס
  • מיקסר

מרכיבים

  • 3 כוסות קמח
  • 2 שקיות אבקת אפיה 20 גרם
  • 5 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 2 גביעי שמנת חמוצה 27% אפשר פחות אחוז שומן – 400 מ"ל
  • ½ בקבוק רום

לסירופ:

  • 2 כוסות מים
  • ½1 כוסות סוכר חום
  • 4 כפות סירופ מלבי

לקצפת:

  • 2 מיכלי שמנת מתוקה 500 מ"ל
  • ½ כוס אבקת סוכר
  • 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל 80 גרם

שלבי הכנה

  • לערבב את כל המצרכים יחד, קודם את הרטובים ואח"כ את היבשים.
  • למלאות בתבניות אישיות 3/4 מהגובה.
  • להכניס לתנור שחומם מראש על 170-180 מעלות למשך 20 דקות בערך.

להכנת הסירופ:

  • להרתיח את מצרכי הסירופ עד שיסמיך מעט.
  • לצנן מעט את הסירופ ולהכניס את הסברינות החמות ,כל פעם 2-3 סברינות.
  • להפוך בעדינות שיספגו היטב בסירופ.

להכנת הקצפת:

  • להקציף את השמנת שתהיה יציבה .
  • לזלף מעל הסברינה.
  • לקשט עם דובדבן.
מתכון מיני סברינות
צילום: קרן חביב

מקור: מיני סברינות– קרן חביב. מוזמנים לעקוב גם בקבוצתה: מלכות המטבח ביחד.