מתכון של מיני לחמניות ללא גלוטן שיכבשו אתכם על הביס הראשון!
לחמניות מושלמות לסנדויצ'ונים קטנים לאירוח, או סתם לארוחה מושלמת.
(מיני) לחמניות ללא גלוטן מנצחות
הלחמניות האלה הן בול מה שאתם צריכים
ציוד
- תבנית אפייה בינונית
- כוס מדידה אוניברסלית
מרכיבים
- ½1 כוסות פשתן טחון דק
- 2 ביצים
- 2 כפות פסיליום
- 2 כפות טחינה גולמית
- 1 כף אבקת אפיה
- 1 כוס מים פושרים
- מלח קורט
שלבי הכנה
- לשים בקערה את כל המרכיבים היבשים ולאחר מכן את הנוזליים ולערבב עד לקבלת תערובת אחידה.
- לתת לה לנוח כחמש דקות.
- להרטיב אותו מעט כמו שמשמנים רק עם מים.
- להרטיב את הידיים וליצור כדורים.
- להניח בתבנית מרופדת בנייר אפייה ולתת להם מעיכה קלה לקבלת מראה של חצי עיגול.
- לאפות בתנור בטמפרטורה של 175 למשך כ-35 דקות .
מקור: לחמניות ללא גלוטן מתכון מאת: שרית ברסקה לעוד מתכונים מוזמנים לעקוב גם לפייסבוק ולאינסטגרם.
להשאיר תגובה