קבלו את המדריך המלא להכנת מטבוחה מרוקאית קלאסית משגעת, שכל המשפחה תאהב!
פשוט לא תאמינו כמה קל להכין, מספר שלבים פשוטים, ותחסכו לעצמכם טיול לסופר וכסף, ותקבלו מטבוחה מושלמת.
מטבוחה מרוקאית קלאסית
קבלו את המדריך המלא להכנת מטבוחה מרוקאית קלאסית משגעת, שכל המשפחה תאהב!
ציוד
- סיר גדול
- מחבת
מרכיבים
- 2 קילו עגבניות
- 3 פלפלים חריפים
- 1 פלפל מתוק
- 4 שיני שום
- 1 כפית סוכר
- 1 כפית מלח
- ½1 כפות פפריקה מרוקאית
- ¾ כוס שמן
שלבי הכנה
- נשרה עגבניות במים חמים.
- נוציא את העגבניות מהמים מקלפים ונחתוך לקוביות ונכניס לסיר.
- נוסיף את השום ( 3 שיני שום כתושות ושן שום אחת חתוכה לקוביות).
- נוסיף כפית סוכר ומבשלים על אש בינונית עד שהנוזלים מתאדים (כמעט שעה).
- נטגן את הפלפלים שמים בשקית ונקרר.
- נקלף אותם וחותכים לריבועים.
- אחרי שהעגבניות מתבשלות שעה נוסיף את הפלפלים, מלח, פפריקה מרוקאית ואת השמן.
- נערבב ונבשל עוד 20 דקות.
מקור: מטבוחה מתכון מאת: הילה לוי אלון
להשאיר תגובה