קבלו מתכון להכנת מוקפץ בקר הכי מושלם שתרגישו כאילו אתם במסעדה.
רצועות בקר סינטה עסיסיות ונהדרות שמקפיצים עם ירקות.
מוקפץ בקר עם ירקות
ארוחה עשירה בהכנה קלה
ציוד
- מחבת ווק
מרכיבים
- כרוב לבן
- בצל
- פטריות טריות
- גזר
- שעועית ירוקה קפואה
- ברוקולי
- תירס מקופסא
- רצועות בקר סינטה
- גמבה אדומה
רטבים:
- סויה
- סצואן
- גבישי שום
- מלח
שלבי הכנה
- חממו את שמן הזית בווק על אש גבוהה (או במחבת גדולה)
- ללא בישול קודם, נקפיץ בווק את הירקות. נקפיץ כל ירק בנפרד.
- כעת מוסיפים את הבקר לבד ומבשלים עד שהוא משחים קלות משני הצדדים.
- לאחר מכן נאחד עם כל הירקות ונוסיף רטבים ונערבב בעדינות מעט על אש קטנה כדי שיספגו הטעמים.
מקור: מרי בסרן
להשאיר תגובה