קבלו מתכון להכנת עוגיות מגולגלות משגעות מבצק שוקולד בצבע חום.
עוגיות פריכות מטריפה עם מרקם מושלם, ומשודכות לקרם קינדר לבן.

מגולגלות חומות במילוי שוקולד קינדר
חווית טעמים עשירה ומהממת
ציוד
- תבנית אפייה בינונית
- כוס מדידה אוניברסלית
מרכיבים
- 2 כוסות קמח לבן
- 1 כוס קמח שקדים
- 3 כפות קקאו
- 1 חלמון ביצה
- 150 גרם נטורינה או חמאה או מחמאה או שמן
- ½ כוס מיץ תפוזים
- 1 שקית סוכר וניל 10 גרם
- ½ שקית אבקת אפיה 5 גרם
למילוי:
- קרם קינדר בואנו לבן אפשר גם קרם חלבה וקוקוס
- אגוזי לוז מסוכרים
שלבי הכנה
- לעבד לבצק אחיד את כל המצרכים ומכניסים למקרר לשעה לפחות. כמה שיותר זמן הבצק יהיה טוב יותר.
- לחלק את הבצק ל-2 חלקים וממלאים בקרם קינדר בואנו לבן ואגוזי לוז מסוכרים. אפשר גם למלא בקרם חלבה וקוקוס כתחליף.
- לגלגל לרולדות, וחותכים עם סכין אבל לא עד הסוף.
- להכניס לאפייה רגילה בתנור שחומם ל-175 מעלות למשך כ-30 דקות.

מקור: מגולגלות חומות – נורית כחלון סיני
מוזמנים גם לבקר באינסטגרם: @buttercup_kitchen_
להשאיר תגובה