מאפינס תפוזים פרווה, קינוח אישי שמכינים בכלום זמן וימתיק לכם כל רגע! מושלם להגשה לצד כוס קפה או כוס תה צמחים עשיר ואפשר לאכול גם לאחר ארוחה בשרית! כל כך טעימים ומפנקים שלא תוכלו לעצור לאחר אכילת מאפין אחד!
מאפינס תפוזים פרווה
מתכון למאפינס תפוזים משגע שקל להכין
ציוד
- כוס מדידה אוניברסלית
מרכיבים
- 3 ביצים
- ½ כוס סוכר
- 2 סוכר וניל
- 1 כוס שמן
- 1 כוס מיץ מתפוז טרי
- 1 כף גרידת תפוז
- 3 כוסות קמח
- 1 שקית אבקת אפיה
- 1 כף פודינג וניל
שלבי הכנה
- טורפים ידנית בקערה ביצים עם סוכר וסוכר וניל במשך כ־2 דקות.
- מוסיפים שמן, מיץ תפוזים, גרידת תפוז ומערבבים.
- מוסיפים קמח, אבקת אפייה ופודינג וניל, ומערבבים היטב.
- משמנים את תבניות המאפינס, יוצקים מהבלילה עד לשלושת רבעי גובה.
- אופים בתנור שחומם מראש ב־170 מעלות בתכנית אפייה טורבו במשך כ־20 דקות או עד הזהבה.
מקור: מאפינס תפוזים ב-2 דקות – חני קונאשוילי
להשאיר תגובה