מאפינס שוקולד צ׳יפס ללא גלוטן שזופים ויפים.
מאפינס שוקולד ללא סוכר מעובד, ללא קמח, ללא גלוטן וטעימים במיוחד.
מאפינס שוקולד צ׳יפס ללא גלוטן
מתכון מושלם למאפינס איכותיים
ציוד
- כוס מדידה אוניברסלית
- תבנית מאפינס
מרכיבים
- 3 ביצים
- ⅓ כוס סוכר קוקוס אפשר להמיר בסוויטאנגו
- ¼ כוס ס שמן קוקוס
- 250 מ״ל נוזל קוקוס מומלץ ארוי די הירוק
- 1 כפית תמצית וניל איכותית / כף מייפל טבעי
- 1 כוס קמח שיבולת שועל ללא גלוטן
- ⅔ כוס קמח שקדים
- 1 כפית אבקת אפייה
- ½ כוס פצפוצי שוקולד איכותי רצוי 70% מוצקי קקאו
שלבי הכנה
- לטרוף ביצים עם סוכר, נוסיף שמן ונוזל קוקוס.
- להוסיף את הקמחים ואבקת אפיה, נערבב עד לאיחוד, הבלילה צריכה להיות דלילה יחסית.
- להוסיף פנימה חצי מכמות השוקולד, נערבב ונעביר לתבנית שקעים.
- לפזר מעט פצפוצי שוקולד מעל כל מאפין.
- להכניס לתנור שחומם על 170 מעלות לאפייה של 20 דקות.
- לתת למאפינס להתקרר לגמרי לפני ההגשה בכדי שיתייצבו.
מקור: N.D. עידית מרום – נטורופתית
מוזמנים לעקוב: בדף שלה | בקבוצתה – בדרך למטבח בריא ובאינסטגרם
להשאיר תגובה